Denim, oftewel spijkerstof, is een trend die elk jaar weer opgenoemd wordt. Denim is een stof die altijd super hip blijft en het verveelt nooit.   Er worden talloze kinderkledingstukken gemaakt van deze stof, denk bijvoorbeeld aan broeken, blousjes, jasjes, jumpsuits en rokjes. Noem het maar op. En het is ook nog eens goed geschikt voor jongens en meisjes van elke leeftijd. De stof zit over het algemeen erg comfortabel en ziet er ook nog eens erg hip uit. Denim is een stof die vaak wordt gezien als de “basis” van een outfit. Een spijkerbroek wordt vaak gecombineerd met een normaal shirtje of blousje. Maar dat hoeft natuurlijk niet, want we zien steeds vaker dat denim op denim gedragen wordt. Zo is bijvoorbeeld LTB Jeans een kinderkledingmerk dat heel veel kinderkleding met spijkerstof verkoopt. Het spijkerpak dat LTB laatst heeft uitgebracht, past helemaal bij deze trend. Ook het stoere spijkerjurkje van Name It past erbij. Een paar zwarte laarsjes eronder en je outfit is ready! Een spijkerjasje of een spijkerblousje op een jeans is ook super hip. Deze combinatie wordt niet heel snel gemaakt, maar het is juist heel erg leuk om met verschillende kleuren spijker te spelen! Ook vallen de tuinbroeken helemaal in de smaak. Tuinbroeken zijn er in verschillende varianten en kleuren. Zomers zijn de tuinbroeken met korte pijpen super handig en in de winter kun je tuinbroeken met lange pijpen heel leuk combineren. Blousjes, truitjes of zelfs blousjes onder truitjes kunnen heel goed gecombineerd worden met een tuinbroek. De merken Vingino, Scotch and Soda en Name it hebben onder andere hele hippe tuinbroeken! Op de website zijn tuinbroeken te vinden onder het kopje ‘Jumpsuit’. Joggjeans is een term dat nog vrij nieuw is, maar wel zeker een aanrader! Wat betekent het joggjeans? Het woord zegt het zelf al: jogg staat voor jogging en jeans staat voor een spijkerbroek. Deze broeken voelen dus aan als een joggingsbroek maar zien eruit als een normale spijkerbroek. Dit is ideaal voor degenen die comfortabele jeans erg belangrijk vinden. En wie vindt dat nou niet? Dutch Dream Denim en Vingino verkopen onder andere deze broeken, dus neem daar snel een kijkje! Er zijn natuurlijk nog veel meer andere kinderkledingstukken met spijkerstof! Alle jongens- en meisjes kledingstukken van de stof denim vind je, als je de kleurfilter ‘Denim’ aanklikt.