De zomervakantie is al begonnen in een gedeelte van Nederland en over het algemeen treffen we het met het heerlijke weer!   Als je er snel bij bent, kun je nog supertoffe zomerkleding scoren in de sale voordat je echt op vakantie gaat! In de Nik & Nik sale staan nog genoeg mooie items tegen leuke prijsjes. De meeste items worden nu zelfs aangeboden voor de helft van de prijs!  Je vindt bijvoorbeeld voor de jongens leuke polo’s zoals ‘Niels’ of ‘Nikolai’. Je kunt deze polo’s prima dragen op een korte broek tijdens een zomerse dag maar ook in het najaar zijn ze tof op een jeans. Ben je voor jouw dochter nog op zoek naar een sweater voor een iets koudere dag of alvast voor het volgende seizoen? Misschien spreekt de sweater ‘April’ je dan wel aan. Deze sweater is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en roze en is afgewerkt met de grappige tekst  ‘Beauty school drop out’ op de voorzijde. Deze sweaters zijn te dragen op een gave jeans of je kunt ze combineren met één van de bijpassende joggingbroeken. Ondertussen komt er ook alweer wat nieuwe collectie binnen. De Nik & Nik meisjescollectie heeft als hoofdkleuren donkerblauw, rood en kobaltblauw. De welbekende top en jurk met de naam Jolie zijn ook weer in verschillende nieuwe kleuren verkrijgbaar. Mixen en matchen is met deze Nik & Nik collectie geen enkel probleem. De kleuren en artikelen binnen de collectie zijn zo op elkaar afgestemd dat een modeflater bijna niet te maken is! De Nik & Nik jongenscollectie voor aankomend seizoen heeft als hoofdkleuren donkerblauw, zwart, wit en kobaltblauw. De collectie heeft verschillende shirts en sweaters met ondeugende en grappige tekst prints op de voorzijde. Deze shirts en sweaters zijn goed te combineren met de jeans en shorts uit de collectie. Je maakt de outfit van jouw zoon helemaal af met een bijpassend vest of één van de stoere caps. Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van Nik & Nik en kan je niet wachten tot je de kleding zelf in huis hebt? Je shopt alle artikelen voor zowel de jongens als meisjes hier op Amazingkids.nl