Kindjes die lekker buitenspelen, zingende vogeltjes, kleurrijke bloemetjes en een lekker zonnetje. Daar worden we natuurlijk allemaal blij van! Maar hoe zit het met de zomergarderobe van jouw kindje? Heb je de kast al vol liggen met leuke en zomerse kinderkleding of ben je daar nog niet aan toegekomen? Ook deze zomer hebben wij weer ons uiterste best gedaan om de tofste zomerkleding op onze website te zetten. Via ons keuze-filter kun je makkelijk en snel vinden wat je zoekt. Nu weten we allemaal dat het weer in Nederland nogal wisselend kan zijn. Daarom adviseren wij om op een schooldag of dagje uit te kiezen voor laagjes kleding. Zo kun je makkelijk iets uittrekken als het warm is, maar mocht het wat kouder worden heeft je kindje het ook snel weer lekker warm. Bij laagjes kun je bijvoorbeeld denken aan een vest of sweater, maar ook een denim blouse geeft een stoere twist aan de outfit en is bovenal makkelijk draagbaar en goed te combineren. Maak de outfit af met toffe sneakers of slippers en een comfortabel jogg denim short en jouw zoon of dochter is klaar voor een leuke en actieve zomerdag! Voor de meisjes zijn er ook deze zomer weer heel veel leuke jurkjes, maxi-jurken, rokjes en jumpsuits die je aan kan naar school. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de kinderkleding merken als Jubel, Geisha, Quapi of Name It. Deze items zijn natuurlijk ook ideaal voor een dagje pretpark of strand. Lieve of juist stoere slippers maken deze outfit helemaal af! De basis voor de jongens is een stoer short met een leuk shirt. Je kunt dit naar eigen wens combineren. Kies bijvoorbeeld voor een basic shirt van Vingino/Retour of juist een fel gekleurd shirt met een toffe all-over print. Voor de kleintjes gaat het er natuurlijk om dat de kleding comfortabel en makkelijk draagbaar is. Er zijn veel leuke rompers, shirts met korte en lange mouwen, broekjes, jurkjes en accessoires. Op de aller warmste dagen is badkleding natuurlijk ook een echte musthave! Zoek je leuke inspiratie voor de perfecte zomeroutfit? In onze nieuwsbrief, op Facebook en Instagram (Amazingkids.nl) staan regelmatig inspirerende foto’s!