Heb jij hem al gespot? De Limited Edition collectie van Z8 is anders dan we gewend zijn en het is nóg leuker...   Deze zeer vernieuwende collectie heeft geen felle frisse kleuren, maar is uitgevoerd in een stijlvol en stoer Black & White thema. De items die je in de collectie vindt zijn stoer, ondeugend en sportief tegelijk. Het zwart wit thema is echt tijdloos en dus een blijvertje. Wel voldoet de Z8 collectie net als we gewend zijn, aan zeer goede kwaliteit en heerlijk zachte en comfortabele stoffen. Voor de jongens zijn er verschillende toffe korte broekjes, lange broekjes en shirts. Je maakt de outfit van jouw zoon helemaal af met een stoer vestje en een te gekke baseball cap! De meisjes stelen de show met de mooie zwart-witte jurk met tule rok, of de zwarte jurk met witte tekst met de bijpassende gestreepte legging, vestje en fake leather haarband met een strik op de voorkant! Deze Z8 set is door de legging en het vestje zowel op warme als de wat koelere dagen prima draagbaar. Speciaal voor onze allerkleinste lievelingen zijn er in deze te gekke zwart-wit Z8 collectie ook een aantal boxpakjes, soepele broekjes en shirtjes te vinden. Deze items zijn uitgevoerd in heerlijke comfortabele modellen en voelen lekker zacht aan. Zowel binnen de baby-, jongens- en de meisjescollectie kun je zoveel mixen en matchen als je maar wilt! Zo creëer je met een paar items steeds en andere trendy outfit met dit toffe merk. Ben je net als ons ook zo enthousiast geworden over deze Limited Edition items van Z8? Wees er dan snel bij want deze collectie wordt niet meer aangevuld. Naast deze stijlvolle Limited Edition collectie komt Z8 in week 25 met een nieuwe newborn collectie. Dit is een lieve collectie met een stoer randje. Voor de jongetjes zijn de hoofdkleuren donkergrijs, wit en mint. Bij de meisjes zijn de hoofdkleuren lichtroze, donkergrijs en wit. De shirtjes hebben grappige tekst prints en ook de super zachte vestjes ontbreken niet in deze collectie. Benieuwd naar deze Z8 collectie? Hou onze website en social media dan goed in de gaten!