Ben jij al fan? Wij zijn er helemaal weg van. De zomercollectie van Name It voldoet aan de laatste trends en de kleding is nog goed betaalbaar ook!   Het is deze zomer weer moeilijk kiezen welke Name It kleding het leukst is. Er is voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld de grote hoeveelheid verschillende shirts. Er zijn natuurlijk de basis shirtjes, maar ook shirts met een streepje en een V-hals of juist een ronde hals ontbreken niet.  Word je ook helemaal blij van de vrolijk gekleurde shirts? Ze zijn er met tropische prints en speelse afwerkingen. Voor de meisjes worden er bijvoorbeeld pailletjes of kraaltjes gebruikt. Of je nu voor een flitsend en opvallend shirt kiest of het liever iets rustiger houdt, bij Name It vind je vast en zeker wat je zoekt! Maak de outfit af met één van de vele denimshorts in een stoere wassing en jouw kindje is klaar om lekker te spelen en ravotten! Op een wat minder mooie zomerdag kun je in plaats van een short natuurlijk een jeans kiezen die je dan weer kunt combineren met een warm vest of stoer jack. Voor de sportieve jongens zijn er stoere sweatshorts zoals het model Jenrik. Deze shorts zijn tof te combineren met de polo Itern. Bij de meisjes kun je in dit geval kiezen voor het leuke shortje Jamesh, deze is verkrijgbaar in het blauw en roze. Hierbij staat het shirtje Janine super vlot, en ook deze is in twee kleuren verkrijgbaar! Heb je trouwens ook de Name It Playtech collectie al ontdekt? Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor kinderen die graag sporten. Zo is het grootste gedeelte van de kleding in deze lijn gemaakt van speciale snel drogende stof. In deze flitsende sportkleding wil jouw zoon of dochter zeker gezien worden! De meisjes kunnen deze zomer kiezen voor een leuke jumpsuit zoals bijvoorbeeld het model Abea. Maar ook vrolijke zomerse jurkjes vind je in allerlei kleuren, modellen en prints. Jumpsuits en jurkjes zijn onmisbaar in je zomergarderobe en super handig om even snel aan te trekken over je bikini of zwempak.