De zomervakantie is in zicht en het zonnetje doet goed haar best. Of je nu naar het buitenland gaat of lekker in eigen land blijft met de kinderkleding van Vingino maakt jouw kanjer helemaal de blits deze vakantie. Met de zomerkleding van Vingino kan ieder kind zijn eigen stijl laten zien. Neem bijvoorbeeld het ruime aanbod in jeans. Welk model jouw kind ook kiest, elke jeans heeft een stoere wassing en mooie details. Rol de jeans een klein stukje op en draag er sportieve sneakers onder, of ga voor een zomerse look met slippers of sandalen. Kies er een leuk gekleurd shirt bij uit en je hebt de perfecte sportieve of casual outfit samengesteld! Het is ons deze zomer opgevallen dat veel van de Vingino jongens- en meisjeskleding is afgewerkt met toffe en opvallende patches in allerlei verschillende kleuren en maten. Dit geeft een stoere en streetwise look waar kinderen zich zelfverzekerd in zullen voelen. Wist je dat Vingino behalve kleding, ook badkleding, underwear, pyjama’s, caps en tassen in de collectie heeft? Ook voor een vlotte zomerjas of stoere, warme winterjas met een bijpassende sjaal en muts ben je bij Vingino aan het goede adres!

Be prepared for wintercollections

Zoals je misschien al is opgevallen, komt ook de wintercollectie langzaamaan weer binnen. Zo is op onze website de early fall collectie nu al te bestellen. Deze collectie heeft veel zwart, wit en grijze kleuren en valt op door de stoere prints met een ruig randje! Je combineert deze shirts met en soepel sweatshort of donkere jeans en een gaaf spijkerjack. Verder kun je deze winter nog een sportcollectie verwachten. Stijlvolle en comfortabele kleding van snel drogende materialen. Ook komt Vingino verderop in het seizoen met een speciale feestcollectie, en zijn de allerkleinsten niet vergeten. Er is al Vingino babykleding verkrijgbaar vanaf maat 50/56. De tieners hebben ook ruime keuze in een speciaal voor hen ontworpen collectie. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 116 en heeft een wat volwassenere uitstraling, dit zie je vooral aan de kleuren en prints. Nog eventjes geduld, want voor je het weet is het zover en kun je die nieuwe wintercollecties shoppen op Amazingkids.nl!