Terug

Only

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ONLY

 

Modelabel ONLY introduceerde onlangs de jongste telg van het Deense kledingmerk: het kleine zusje ONLY! Een super toffe kids fashion brand voor kleine fashionista’s die graag willen opvallen in de menigte. De uitgebreide meidencollectie, die niet alleen zeer betaalbaar is, heeft ook een geweldige uitstraling. ONLY gaat mee met de trends, is kleurrijk en creatief. De jonge meisjes en tieners kunnen er net zo hip bij lopen als de volwassenen.

 

Hoeveel leveringen per jaar?

 

ONLY heeft 6 collecties per jaar, 3 in de zomercollectie, 3 in de wintercollectie. We willen het snel houden, zodat we met alle trends mee kunnen doen. Alle focus op het product, de trends en de kwaliteit.

 

In welke maten is ONLY verkrijgbaar?

 

De meisjeskleding collectie van ONLY is beschikbaar in de maten 104 t/m 164. Er zijn een aantal items uit de collectie met een meer volwassen uitstraling hebben. Deze kopen we in vanaf maat 116. De collectie valt normaal, zoals je gewend bent, maar twijfel je over de maat, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Waar kan ik meisjeskleding van het merk KDIS ONLY kopen?

 

De meisjeskleding van dit merk kun je makkelijk online shoppen bij Amazingkids.nl. In alle fysieke Amazingkids stores is ONLY ook verkrijgbaar. De kleurrijke collectie bestaat uit rokjes, jurkjes, broeken, denim en shirts. ONLY is altijd verkrijgbaar in onze webshop amazingkids.nl en in onze fysieke winkels! Neem snel een kijkje op onze blog!

De adressen van de winkels kunt u vinden op de website. Indien u vragen heeft over pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de artikelen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 085 – 4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid