Terug

VTECH

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vtech

Deze leverancier van elektronische leeromgeving producten is opgericht in 1976 in Hongkong. Daar is nog steeds het moederbedrijf gevestigd. Ondertussen is Vtech een internationaal speelgoedconcern dat hoogwaardig elektronisch speelgoed wereldwijd levert. Vtech speelt in op educatieve behoeften van kinderen en sleept daarmee de ene na de andere 'speelgoed van het jaar' award in de wacht. 

Speelgoed of educatie?

Vtech heeft als missie om de creativiteit te stimuleren en kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Ieder jaar worden er 65 nieuwe producten in de markt gezet die aansluiten bij de technische ontwikkelingen van deze tijd. De nieuwste technologieën worden toegepast in de ontwikkeling van het speelgoed. Zo kunnen kindjes nieuwe dingen leren en de wereld ontdekken. Niet voor niets is het motto: leren is kinderspel!

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Het speelgoed van Vtech sluit perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school. Voor ieder levensfase van 0 tot 12 jaar helpt Vtech in de ontwikkeling. Het speelgoed is uitermate geschikt om spelend te leren voor jongens en meisjes. Het is altijd een goed idee om Vtech cadeau te geven voor een kinderverjaardag of kraamcadeau. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook verantwoord en draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Er is ook een breed assortiment aan veilig en leerzaam babyspeelgoed. Per leeftijdscategorie sluit het speelgoed perfect aan bij de interesse en levensfase van het kind.

Aanbod

Amazingkids.nl heeft een ruim aanbod van Vtech speelgoed. Er zijn verschillende productseries voor de te ontwikkelen aspecten. Zo is er speelgoed voor creativiteit, kennis, lichamelijke ontwikkeling, muziek, maar ook taal en rekenen. Voor ieder wat wils en altijd pedagogisch verantwoord.

Vtech online bestellen

Het speelgoed is makkelijk online bij Amazingkids.nl te bestellen. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl of telefoonnummer 085 - 4016372.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid