Terug

LEGO

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lego

Het mooie en duurzame speelgoed is niet meer weg te denken uit ons bestaan. We hebben er allemaal mee gespeeld. Daardoor is Lego het allerbekendste speelgoedmerk ter wereld.

Geschiedenis 

Lego is ontstaan in 1916 in Denemarken en komt voort uit een familiebedrijf. In eerste instantie werd de Lego gemaakt van houten blokjes, later na een grote brand, werd de houten Lego vervangen voor de kunststofblokjes die we nu zo goed kennen.Vanaf 1970 nam de populariteit van Lego een vlucht. Er werden poppetjes toegevoegd en hele dorpen konden worden gebouwd vanuit de fantasie van de kinderen. Begin jaren tachtig is er een ruimtevaart serie aan toegevoegd en dat was een schot in de roos! De ontwikkeling van Lego heeft nooit stilgestaan en dat maakt dat op dit moment Lego de grootste speelgoedfabrikant van Europa is.

De Geboden

Om steeds aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen, maar ook de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen hebben de makers van Lego doelen gesteld:

  • Jongens als meisjes moeten met dezelfde Lego kunnen spelen, daar mag geen onderscheid in zitten.
  • Er moet een groot aantal bouwmogelijkheden blijven per ontworpen blokje; zes standaard bouwstenen (afmeting van 2×4) zijn op 915103765 mogelijke manieren te combineren.
  • Dit is een slagzin van LEGO: "je verbeelding is de enige beperking”. Lego moet innovatief zijn en de verbeelding de enige beperking.
  • De kleur en de vorm van een bouwsteen niet mogen veranderen. Lego moet dus duurzaam zijn.

Lego aanbod

Er is een enorm groot en verrassend aanbod in Lego. Verschillende thema’s en bouwniveau’s maken Lego altijd uitdagend en opwindend om mee te spelen. Het makkelijke en eenvoudige basisblokje kan ingezet worden om de meest ingewikkelde bouwwerken samen te stellen. Maar ook het eenvoudige werk voor de kleintjes is zeer bevordelijk voor hun ontwikkeling en inzichten.

Lego online bestellen

Het Lego speelgoed is makkelijk online bij Amazingkids.nl te bestellen. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl of telefoonnummer 085 - 4016372 
© 2024 AmazingKids Privacybeleid