• Eenvoudig
 • Retourneren!
 • Snelle levering
 • met DHL

VTECH

filter op:
 
Merk
 1. Nieuw binnen
 2. Nieuw binnen
 3. Nieuw binnen
 4. Nieuw binnen
 5. Nieuw binnen
 6. Nieuw binnen
 7. Nieuw binnen
 8. Nieuw binnen
 9. Nieuw binnen
 10. Nieuw binnen
 11. Nieuw binnen
 12. Nieuw binnen
 13. Nieuw binnen
 14. Nieuw binnen
 15. Nieuw binnen
 16. Nieuw binnen
 17. Nieuw binnen
 18. Nieuw binnen
 19. Nieuw binnen
 20. Nieuw binnen
 21. Nieuw binnen
 22. Nieuw binnen
 23. Nieuw binnen
 24. Nieuw binnen
 25. Nieuw binnen
 26. Nieuw binnen
 27. Nieuw binnen
 28. Nieuw binnen
 29. Nieuw binnen
 30. Nieuw binnen
 31. Nieuw binnen
 32. Nieuw binnen
 33. Nieuw binnen
 34. Nieuw binnen
 35. Nieuw binnen
 36. Nieuw binnen
 37. Nieuw binnen
 38. Nieuw binnen
 39. Nieuw binnen
 40. Nieuw binnen
 41. Nieuw binnen
 42. Nieuw binnen
 43. Nieuw binnen
 44. Nieuw binnen
 45. Nieuw binnen
 46. Nieuw binnen
 47. Nieuw binnen
 48. Nieuw binnen

vtech

VTECH speelgoed

Deze leverancier van elektronische leeromgeving producten is opgericht in 1976 in Hongkong. Daar is nog steeds het moederbedrijf gevestigd. Ondertussen is Vtech een internationaal speelgoedconcern dat hoogwaardig elektronisch speelgoed wereldwijd levert. Vtech speelt in op educatieve behoeften van kinderen en sleept daarmee de ene na de andere 'speelgoed van het jaar' award in de wacht.

Speelgoed of educatie?

Vtech heeft als missie om de creativiteit te stimuleren en kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Ieder jaar worden er 65 nieuwe producten in de markt gezet die aansluiten bij de technische ontwikkelingen van deze tijd. De nieuwste technologieën worden toegepast in de ontwikkeling van het speelgoed. Zo kunnen kindjes nieuwe dingen leren en de wereld ontdekken. Niet voor niets is het motto: leren is kinderspel!

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Het speelgoed van Vtech sluit perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school. Voor ieder levensfase van 0 tot 12 jaar helpt Vtech in de ontwikkeling. Het speelgoed is uitermate geschikt om spelend te leren voor jongens en meisjes. Het is altijd een goed idee om Vtech cadeau te geven voor een kinderverjaardag of kraamcadeau. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook verantwoord en draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Er is ook een breed assortiment aan veilig en leerzaam babyspeelgoed. Per leeftijdscategorie sluit het speelgoed perfect aan bij de interesse en levensfase van het kind.

Aanbod

Amazingkids.nl heeft een ruim aanbod van Vtech speelgoed. Er zijn verschillende productseries voor de te ontwikkelen aspecten. Zo is er speelgoed voor creativiteit, kennis, lichamelijke ontwikkeling, muziek, maar ook taal en rekenen. Voor ieder wat wils en altijd pedagogisch verantwoord.

Vtech online bestellen

Het speelgoed is makkelijk online bij Amazingkids.nl te bestellen. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl of telefoonnummer 085 - 4016372