Terug

Vingino By Daley Blind

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vingino by Daley Blind

Vingino is een bekend Nederlands kinderkledingmerk met een stoere uitstraling. Jaarlijks brengen zij meerdere collecties uit voor jongens en meisjes en hebben altijd iets nieuws te bieden. Het fashionlabel voor kinderen en tieners is er trots op dat zij een collectie kunnen presenteren in samenwerking met de top voetballer Daley Blind. De street-wear collectie die zij samen ontworpen hebben is gemaakt van comfortabele stoffen. Alle items zitten erg gemakkelijk waardoor je lekker kunt bewegen. Daley: “Als voetballer hecht ik veel waarde aan teamwork. Deze waarde is iets wat is samen met Vingino in deze collectie wilde terug laten komen. Ik denk dat het belangrijk is om een teamspeler te zijn en nooit op te geven. Ik wil kinderen inspireren met deze collectie, die ik heb ontworpen om mijn persoonlijkheid en passie weer te geven.”  De collectie bestaat uit sweaters, T-shirts, jeans en nog veel meer en uiteraard in de kwaliteit die je van Vingino gewend bent. Laat jouw zoon of dochter op avontuur gaan in de hippe mode van Vingino!

 

In welke maten is Vingino by Daley Blind beschikbaar?

Vingino by Daley Blind is beschikbaar in de maten 92 tot en met 188.

 

Waar kan ik Vingino by Daley Blind kopen?

De kinderkleding is heel makkelijk te bestellen in onze webshop Amazingkids.nl. Snelle levering is een speerpunt in onze service, dus u hoeft niet lang te wachten op uw bestelling. Ruilen en retourneren is ook geen enkel probleem. U kunt onze kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en u bent tot niets verplicht.

De adressen van onze  Amazingkids stores kunt u vinden op onze contactpagina.

Indien u vragen heeft over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid van de kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl of telefoonnummer 085 – 4016372.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid