Terug

Skurk

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skurk Jongenskleding
Een stoer, stijlvol en duurzaam jongensmerk met verrassende collecties, waarin jongens de vrijheid hebben om te ontdekken. De eigenaressen Marlou en Helga doen hun uiterste best om de jongens te laten shinen in de kleding van Skurk. Ze ontwerpen alle kleding zelf in Nederland en produceren het op een duurzame en milieuvriendelijke manier in India en Turkije. Er wordt gebruik gemaakt van rijke stoffen en garen, zodat de kleding een langere levensloop heeft. Natuurlijk wordt er ook gelet op de pasvorm voor extra draagcomfort.

In welke maten is het merk beschikbaar?
De jongenskleding van Skurk is bij ons beschikbaar van maat 104 tot en met maat 152. Twijfel je over de juiste maat? Mail ons gerust, we meten een artikel graag voor je op! 


Outlet, korting en sale
Je kunt altijd leuke kleding van Skurk in de sale scoren. Zo staan er items met leuke korting in de outlet! Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe kortingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Amazingkids. Je kan ons ook volgen via Facebook en Instagram (Amazingkids.nl).

Waar kan ik Skurk kinderkleding kopen?
Amazingkids levert snel en met garantie. Zit de kleding niet zoals je van tevoren had bedacht? Dan staat het je altijd vrij om te ruilen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te laten leveren in één van onze Amazingkids winkels! Hoe handig is dat?! Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid