Terug

Shoesme

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderschoenen van Shoesme

 

Excuse me.. it's Shoesme! Van de eerste babystapjes op schattige slofjes tot rennen en klimmen op sneakers. Shoesme heeft het allerbeste in huis voor de kindervoetjes. Op oprichter van Shoesme is Michiel Slaats. Hij was de eerste die verder keek dan wijdtematen en stugge zolen. Hij was veel meer geïnteresseerd in de ontwikkeling van voeten in verschillende fases. In 1999 zag Shoesme het levenslicht en startte hij met de ontwikkeling van baby- en kinderschoenen afgestemd op de 'fase' en ontwikkeling van een kindervoet. Zo ontstond ook het gepatenteerde BABY-PROOF® noppenzooltje.

 

Award winning kwaliteit

 

Dit merk staat bekend om haar degelijkheid als het gaat om pasvorm en loopcomfort, maar combineert deze vakkundigheid met mooie designs en materialen. Waar je bij degelijkheid niet direct denkt aan gave, coole kinderschoenen begrijpt Shoesme wel hoe je deze belangrijke kenmerken combineert. Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten en gebruikt alleen hoogwaardige leersoorten.

Deze kinderschoenen producent is terecht een specialist in coole kinderschoenen, die ook nog eens verantwoord zijn.

 

Shoesme Sale

 

Mocht je iets kunnen vinden in de uitverkoop dan is dat super fijn! Dan heb je geluk, want je moet er dan wel snel bij zijn. Mocht je niks willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Amazingkids.nl

 

Waar kan ik Shoesme kinderschoenen kopen?

 

De kinderschoenen zijn verkrijgbaar zowel online als in de winkel bij Amazingkids. Je kunt ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van onze Amazingkids stores kun je vinden op onze contactpagina.

Uiteraard kun je als je vragen hebt over pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de items, kun je altijd contact opnemen met onze dames van de klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 085 – 4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid