Terug

Reinders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reinders
De tweelingzussen Julie en Marie Reinders zijn in 2015 begonnen met hun eigen merk: Reinders. Door hun eigen smaak en kijk op mode is het nu al uitgegroeid tot een zeer bekend merk in Nederland. Wij zijn helemaal weg van de kidscollectie! De kleding is super fashionable en zit ook nog eens heerlijk! Het leukste is dat je de twinset kan matchen met je kind.

In welke maten is het merk verkrijgbaar?
Reinders is verkrijgbaar in de maten 116 tot en met 152. Mocht je twijfelen over de maat, stuur dan gerust een mailtje naar info@amazingkids.nl, dan meten wij het betreffende artikel voor je op.

Kortingen en acties
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze leuke acties en kortingen op bijvoorbeeld items van Reinders. En wil je helemaal geen korting missen? Schrijf je dan in voor onze Amazingkids.nl nieuwsbrief en mis geen korting meer!

Waar kan ik het merk kopen?
De meisjeskleding van Reinders is verkrijgbaar op onze website Amazingkids.nl. Ook ruilen en retourneren is bij ons geen enkel probleem; handig als de maat toch niet goed blijkt te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te laten leveren in één van onze Amazingkids winkels. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht!

De adressen van de winkels zijn te vinden op de website. Indien je vragen hebt over de artikelen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 085-4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid