Terug

O'Chillie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

O’Chillie Babykleding
O’Chill en B’Chill ken je vast al! Deze twee merken hebben er nu ook een babybroertje/-zusje bij gekregen. O'Chillie babykleding is er nu speciaal voor jongens en meisjes in de maatjes 62 t/m 80. Het babykledingmerk is een unieke, kleurrijke en supervrolijke toevoeging voor alle fans van O’Chill girlsfashion en B'Chill boysfashion. Je kunt nu nog eerder beginnen met Chill kleding en de kleinste broertjes en zusjes passen nu helemaal bij de oudere broers en zussen die B’Chill en/of O’Chill dragen!

De collectie van O’Chillie
Dit babymerk is vrolijk en kleurrijk met een eigen stijl. De uitgebreide collectie bevat boxpakjes, jurkjes, leggings en natuurlijk T-shirts en broekjes.

O'Chillie heeft voor de kleintjes gekozen voor soepele stoffen die heerlijk comfortabel gedragen kunnen worden door jouw kleintje. Op de O’Chillie babykleding vind je leuke, kleurige prints van leuke grappige teksten en afbeeldingen. Ieder seizoen heeft een bepaald thema die je terug kunt vinden in de gehele collectie. Je kleine meid of jongen loopt er dus altijd leuk gekleed bij.


Waar kan je ons vinden?
Indien je vragen hebt over pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de items, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 085 – 4016372 of via info@amazingkids.nl.
Je kunt onze babykleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van onze Amazingkids stores kun je vinden op onze contactpagina.

Ben je op zoek naar vrolijke kleding voor je kindje? Dan zit je goed bij O’Chillie babykleding!

© 2024 AmazingKids Privacybeleid