• Eenvoudig
  • Retourneren!
  • Snelle levering
  • met DHL

New Era

Er komen geen producten overeen met de selectie.

New Era
Na 18 jaar gewerkt te hebben voor de John Miller Cap Company zag de Duitse immigrant Ehrhardt Koch een kans om zijn vaardigheden naar een ander niveau te tillen. In 1920 startte hij door middel van een heel klein spaarpotje het bedrijfje E. Koch Cap Co wat in 1922 al veranderde naar New Era Cap Co. Het maken van Gatsby style caps viel erg in de smaak bij een groot publiek. In de jaren 30 daalde de populariteit van de hoofdaccesoires en steeg de populariteit van basketbal enorm! De zoon van Ehrhardt zag hier kansen en ontwierp de eerste New Era baseball cap (ook wel snapback). Zo begon het merk baseball caps voor hele basketbal teams te ontwerpen en steeg de populariteit van het bedrijf enorm. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds één van de meest populaire pettenmerk on earth.

De collectie
De New Era New York Yankees cap is de enige cap die wij verkopen van New Era. De cap wordt verkocht voor mannen in de kleuren zwart en donkerblauw maar is er ook voor kids in de kleuren roze, grijs, donkerblauw, zwart en rood. Het is een one size cap. Het is een super stoere cap die ook regelmatig gespot wordt bij style iconen zoals Kim Kardashian, JayZ, Justin Bieber, noem het maar op.

Waar is het merk te koop?
De petten van New Era kunt je online bestellen via onze website Amazingkids.nl. Ook kun je de kleding online bestellen en laten afleveren in één van onze winkels. De adressen van de winkels vind je op onze site. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.