Terug

Mortenz

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MortenZ Kinderkleding
Mooie en sportieve kleding uitgevoerd in relaxte tricot stoffen van een hoogwaardige kwaliteit. Het merk is het broertje van Ninni Vi en heeft dus ook dezelfde uitgangspunten: comfort gecombineerd met een stoere uitstraling.
De collectie bestaat in het algemeen uit shirts, sweaters en sweatpants in mooie kleuren en met een goede aansluitende pasvorm. Binnen de collectie zijn de items goed te mixen en matchen waardoor je zelf een toffe en sportieve outfit kunt samenstellen. Ben je op zoek naar een specifiek item? Maak dan gebruik van ons keuzefilter, zodat je makkelijk en snel het gewenste item kunt vinden.

MortenZ kortingsacties en outlet
Er is doorgaans kinderkleding van het merk, dat na het seizoen beschikbaar is en wordt afgeprijsd voor in de outlet. Deze korting kan oplopen tot wel 70%. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de sale? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem regelmatig een kijkje op onze website.

Leveringen
MortenZ jongenskleding wordt in twee delen geleverd. Dit is handig want zo kan je per seizoen complete sets bestellen.

In welke maten is dit merk beschikbaar?
De jongenskleding van MortenZ is beschikbaar van maat 98/104 tot en met maat 158/164. Als je twijfelt over de juiste maat kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij meten een artikel graag voor je op.

Waar kan ik dit merk kopen?
De jongenskleding van MortenZ is makkelijk en snel te bestellen in onze webshop. Je kunt er ook voor kiezen je online bestelling af te laten leveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid