Terug

Little Indians

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Little Indians Kinderkleding
In 2014 is dit label opgericht door Vanessa Erasmus. Met dit toffe merk wil ze een wereld creëren voor de kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder.

De collectie

Naast de basic essentials, skincare en schoenencollectie, komt Little Indians 2 keer per jaar met een kids fashioncollectie. De complete collectie wordt zorgvuldig ontwikkeld en ontworpen in de studio in Rotterdam. Little Indians Kinderkleding selecteert de zachtste stoffen van organisch katoen.

Ze zorgen ervoor dat ze op een verantwoorde manier zaken doen, zodat de kleding zo min mogelijk impact heeft op het milieu. De fijnste eco-vriendelijke stoffen en materialen worden geselecteerd en de collecties worden onder 100% fairtrade omstandigheden geproduceerd. Verder vind je de leukste kleurtjes en printjes terug in de collecties.


Waar kan je ons vinden?
Indien je vragen hebt over pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de items, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 085 – 4016372 of via info@amazingkids.nl.
Je kunt onze babykleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van onze Amazingkids stores kun je vinden op onze contactpagina.

Little Indians, de leukste kinderkleding voor kinderen van 0 - 12 jaar.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid