Terug

Lerros

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 100

Pagina
 1. NIEUW
 2. NIEUW
 3. NIEUW
 4. NIEUW
 5. NIEUW
 6. NIEUW
 7. NIEUW
 8. NIEUW
 9. NIEUW
 10. NIEUW
 11. NIEUW
 12. NIEUW
 13. NIEUW
 14. NIEUW
 15. NIEUW
 16. NIEUW
 17. NIEUW
 18. NIEUW
 19. NIEUW
 20. NIEUW
 21. NIEUW
 22. NIEUW
 23. NIEUW
 24. NIEUW
 25. NIEUW
 26. NIEUW
 27. NIEUW
 28. NIEUW
 29. NIEUW
 30. NIEUW
 31. NIEUW
 32. NIEUW
 33. NIEUW
 34. NIEUW
 35. NIEUW
 36. NIEUW
 37. NIEUW
 38. NIEUW
 39. NIEUW
 40. NIEUW
 41. NIEUW
 42. NIEUW
 43. NIEUW
 44. NIEUW
 45. NIEUW
 46. NIEUW
 47. NIEUW
 48. NIEUW
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 100

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-48 van 100

Pagina

Lerros Heren

 

Lerros maakt mode voor de man die weet wat hij wil. Niet alleen op het gebied van denim jeans, maar het merk Lerros blinkt ook uit in fantastische accessoires voor mannen. Van praktische strakke tassen tot super gestylde Gatsby petten of bretels.

 

Lerros Jeans

 

Of je nu een jeans nodig hebt voor vrije tijd of op het werk bij het merk Lerros ben je aan het juiste adres. Alle jeans in de collectie zijn moderne klassiekers met een perfecte pasvorm en wassing. Daarnaast speelt Lerros met coole contraststiksels in geel en rood, wat de items weer iets heel bijzonders en herkenbaars meegeeft. Vooral de casual modellen 'ARUN' en 'JAN' vallen op door hun 6 pocketmodel, waardoor er ruimte ontstaat voor een smartphone. Het geheime ingrediënt waardoor de spijkerbroeken zo lekker en comfortabel zitten is stretch. Dit materiaal zorgt ervoor dat de stof goed vormt naar je lichaam en je geen last hebt van ongemakkelijke stroeve stof. 

 

In welke maten Is Lerros verkrijgbaar?

 

Uiteraard zijn de reguliere mannen maten te verkrijgen. Maar ook de grotere mannen zijn niet vergeten en is er een collectie. Lerros heeft een aparte categorie voor de grote maten. De items lopen op tot 5 keer XL. En ook deze zitten, zo kenmerkend voor Lerros, zeer comfortabel.

 

Lerros Sale

 

Lerros heeft in korte tijd een enorme populariteit opgebouwd waardoor het de winkels uitvliegt. Mocht je iets kunnen scoren in de sale dan is dat een buitenkansje. Uiteraard kan het wel, maar dan moet je er snel bij zijn. Mocht je niks willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Amazingkids.

 

Waar kan ik Lerros kopen?

 

Ook dit merk kun je online kopen. Je bestelt gemakkelijk, veilig maar natuurlijk ook snel in de webshop van Amazingkids.nl. Is de maat toch niet helemaal goed? Ook ruilen is geen enkel probleem. Je kunt onze kleding voor heren ook online bestellen en in één van onze fysieke winkels laten afleveren. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.
De adressen van onze Amazingkids winkels kun je vinden op onze contactpagina.