Terug

Le Big

Geen producten gevonden voor deze selectie.

LE BIG meisjeskleding
LE BIG is een echt meisjeslabel, waarin meiden helemaal zichzelf kunnen zijn. Het label gebruikt een mooie mix van plezier, fashion, kleur en glitter. De kleding is comfortabel en stijlvol tegelijk. Je kunt als kind lekker buiten spelen en er evengoed fashionable uitzien in de kleding van LE BIG. Het Nederlandse label wordt verkocht van Noord-Amerika tot Australië, Europa en het Midden-Oosten in meer dan 600 winkels in 17 landen.

De collectie
LE BIG heeft mooie collecties, waarmee je goed kunt mixen en matchen. Ook kun je de outfit compleet maken met toffe accessoires, zoals bijpassende sokken, een maillot, haarband, riem of tasje.

In welke maten is het merk beschikbaar?
De meisjeskleding van LE BIG is bij ons in de webshop te koop van maat 86/92 tot en met maat 146/152. Mocht je twijfelen over de juiste maat, stuur dan gerust een mailtje naar info@amazingkids.nl, dan meten wij het betreffende artikel voor je op.

Waar kan ik het merk kopen?
De meisjeskleding van LE BIG is verkrijgbaar op onze website Amazingkids.nl. Ruilen en retourneren is bij ons geen enkel probleem; handig als de maat toch niet goed blijkt te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te laten leveren in één van onze Amazingkids winkels! Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.

De adressen van de winkels zijn te vinden op de website. Indien je vragen hebt over de pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de artikelen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op ons telefoonnummer 085-4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid