Terug

KMDB

Geen producten gevonden voor deze selectie.

KMDB 

 

KMDB staat voor Kleren Maken De Baby en daar heeft Priscilla Toppers natuurlijk gelijk in! Priscilla begon het label in 2016 met een online webshop. Het was direct een daverend succes en de populariteit groeide snel. Zo snel dat KMDB in no time een officieel merk werd en niet alleen online, maar ook fysiek in de winkel verkrijgbaar werd in 2017. Dus binnen een jaar is KMDB een volwaardig kledingmerk geworden.

 

In welke maten is KMDB verkrijgbaar?

 

Zoals de naam doet vermoeden voorziet het merk in kleding voor baby's, maar daar blijft het niet bij. KMDB is inmiddels ook verkrijgbaar in maten voor grotere kindjes, dus ook in kinderkleding verkrijgbaar. En dit niet alleen want ook accessoires zijn te koop. Van beanies en haarbandjes voor baby's tot sjaaltjes en stoere petten. Alles wordt geproduceerd in mooie, zachte stoffen met prachtige nude en pastel kleuren. Daarnaast maakt KMDB ook hele sportieve en stoere kleding voor de grotere kinderen. 

 

Sale KMDB

 

Er is altijd een run op dit merk. KMDB is enorm populair. En ondanks dat we in grote getale inkopen en altijd proberen genoeg in huis te hebben kan het zijn dat de items de uitverkoop niet halen omdat alles reeds verkocht is. Met een beetje geluk is er nog iets te scoren, maar dan moet je er snel bij zijn. Mocht je niks willen missen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Amazingkids.nl

 

Waar kan ik KMDB kopen?

 

KMDB kun je prima online kopen. Je bestelt gemakkelijk, veilig, maar natuurlijk ook snel in de webshop van Amazingkids.nl. Is de maat toch niet helemaal goed? Ook ruilen is geen enkel probleem. Je kunt onze kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en in één van onze fysieke winkels laten afleveren. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.
De adressen van onze Amazingkids winkels kun je vinden op onze contactpagina.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid