Terug

Ipanema

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ipanema slippers
Dit Braziliaanse merk maakt al meer dan 15 jaar collecties slippers en sandalen van 100% recyclebaar flexpand, een soepel materiaal dat steeds opnieuw gerecycled kan worden. De slippers en sandalen zijn dus niet alleen fashionable maar ook nog eens duurzaam.

In welke maten is Ipanema beschikbaar?
De slippers en sandalen zijn beschikbaar van maat 19 tot en met maat 43. Graag vermelden wij dat Ipanema een maat kleiner valt dan je eigen maat. Het is dus verstandig om een maatje groter te kopen.

Outlet en Sale
Mocht je Ipanema slippers of sandalen willen shoppen met leuke kortingen, dan kun je natuurlijk altijd terecht bij Amazingkids.nl. Collecties uit voorgaande seizoenen zijn afgeprijsd en dat is heerlijk scoren! Wil je als eerste op de hoogte blijven van acties en kortingen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

Waar kan ik de slippers en sandalen van Ipanema kopen?
De collectie van Ipanema kun je gemakkelijk online shoppen bij Amazingkids.nl. Snelle en nette levering is onze service. Wil je liever eerst even passen? Je kunt er ook voor kiezen om de artikelen van je online bestelling af te laten leveren in een Amazingkids store bij jou in de buurt. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.

De adressen van de winkels kun je vinden op de website. Indien je nog vragen hebt over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid van de artikelen kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl of via het telefoonnummer 085-4016372.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid