Terug

Imps&Elfs

Geen producten gevonden voor deze selectie.

IMPS&ELFS Babykleding
IMPS&ELFS is een Nederlands label en staat al ruim 20 jaar bekend om haar duurzame baby- en kinderkleding. Het label maakt gebruik van biologisch gecertificeerd GOTS katoen. De babykleding van IMPS&ELFS kan meteen vanaf de geboorte gedragen worden, ook als het geslacht van je baby nog een verrassing is. Het merk heeft namelijk ook een mooie uniseks basiscollectie van heerlijke zachte stoffen.

Beschikbare maten
De kleding van IMPS&ELFS is beschikbaar van maat 56 tot en met maat 74. Als je twijfelt over hoe het kledingstuk valt dan kun je contact opnemen met onze klantenservice voor advies.

Waar is het merk te koop?
Bij ons in de webshop is er ruime keuze aan babykleding van IMPS&ELFS. De bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd en ook ruilen of retourneren is bij ons geen enkel probleem. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling af te laten leveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van de winkels kunt u vinden op de website.

Mocht je nog vragen hebben over de pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de artikelen, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 084-4016372 of via info@amazingkids.nl

© 2024 AmazingKids Privacybeleid