• Eenvoudig
  • Retourneren!
  • Snelle levering
  • met DHL

Dr. Martens

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Dr. Martens kinderschoenen

Een paar jaar geleden waren Dr. Martens alleen nog maar hot bij Punkers en Gothics. Andere mensen vonden de schoenen dan ook maar raar. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Dr. Martens zijn populair bij bijna iedereen. Overal zijn de schoenen dan ook in het straatbeeld te spotten. Sinds een paar jaar heeft het merk ook een lijn met kinderschoenen voor jongens en meiden. De Dr. Martens kinderschoenen zijn look a likes van de volwassen collectie, en dus net zo hot! De toffe kinderschoenen zijn beschikbaar in allerlei vrolijke kleuren, maar ook de klassieke zwarte kleur komt in de collectie terug. De modellen kun je met onwijs veel combineren. Ze maken een rokje voor de girls, en een pantalon voor de boys, extra stoer. Natuurlijk kun je de super toffe modellen ook combineren onder een leuke casual outfit. De missie van het merk staat voor het uiten van je eigen identiteit. Kinderen kunnen spelenderwijs veel combineren met de schoenen, door de vrolijke (glitter) prints. Hierdoor stimuleren de schoenen het kind bij het vinden van een eigen unieke kledingstijl.

 

De collectie Dr. Martens kinderschoenen van Amazingkids

Amazingkids biedt een ruim aanbod op het gebied van Dr. Martens kinderschoenen. Zo kunt u er loopschoentjes vinden voor uw kleine peuter. Deze zijn verkrijgbaar vanaf maat 24. Als kers op de taart gaan sommige modellen zelfs tot maat 41! U kunt dus ook bij Amazingkids terecht voor uw eigen paar van het merk. De Dr. Martens kinderschoenen zijn voorzien van een stevige Air Wair zool, die de schoen uiterst comfortabel maakt. Verder is de schoen volledig van leer. Ons advies is om de schoenen goed in te lopen, omdat het leer naar de voet moet gaan staan. De modellen voor de allerkleinsten zijn voorzien van een rits aan de zijkant, zodat de schoen makkelijk aan kan. De Dr. Martens kinderschoenen worden het hele jaar door geleverd. U kunt dus vaak nieuwe modellen bij ons op de site verwachten!

 

Waar zijn de Dr. Martens kinderschoenen bij Amazingkids te koop?

De Dr. Martens kinderschoenen die wij verkopen, kun je online bestellen en gratis retourneren via onze website Amazingkids.nl. Ook kun je de schoenen online bestellen en laten afleveren bij één van onze winkels. De adressen van deze winkels vind je op onze site. Deze service is geheel gratis en je bent tot niks verplicht. Wij hebben een ruim assortiment aan schoenen in ons filiaal in Enschede. Indien u vragen heeft over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl.