Terug

DKNY

Geen producten gevonden voor deze selectie.

DKNY, Het merk!

DKNY werd in 1984 opgericht door ontwerper Donna Karan en is sindsdien erg succesvol geweest. Het internationale modebedrijf draagt de naam van deze belangrijke ontwerpster en is een echt vrouwenmerk. De combinatie van haar vrouwelijke eigenschappen en het comfort van het dragen is een goede balans voor de kleding die praktisch is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

 

DKNY en de stijl van New York

 

Verder staat DKNY voor de sfeer van New York. De levendige, internationale en snelle wereld die New York uitstraalt, komt in haar kleding terug. De kleding is voor veel gelegenheden te gebruiken en in één woord te omschrijven: fashionable!

 

Steeds meer

 

Na het grote succes van DKNY, werd het merk uitgebreid met o.a. een DKNY kidscollectie. De kids kledinglijn is een afspiegeling van de damescollectie en heeft ieder seizoen een ruime keuze in hippe en sportieve items. De kleding is van hoge kwaliteit en draagt superrelaxed.

 

In welke maten is het merk verkrijgbaar?

 

DKNY is verkrijgbaar in de maten 128 t/m 176. Mocht je twijfelen over de maat, stuur dan gerust een mailtje naar info@amazingkids.nl, dan meten wij het betreffende artikel voor je op.

 

Kortingen en acties

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze leuke acties en kortingen op bijvoorbeeld items van DKNY. En wil je helemaal geen korting missen? Schrijf je dan in voor onze Amazingkids.nl nieuwsbrief en mis geen korting meer!

 

Waar kan ik het merk kopen?

 

De hippe kleding van DKNY is verkrijgbaar op onze website Amazingkids.nl. Ruilen en retourneren is bij ons geen enkel probleem; handig als de maat toch niet goed blijkt te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te laten leveren in één van onze Amazingkids winkels. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht!

De adressen van de winkels zijn te vinden op de website. Indien je vragen hebt over de artikelen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 085-4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid