Terug

Calvin Klein

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Calvin Klein Kinderkleding Calvin Klein Kinderkleding

Calvin Klein het kledingmerk


Calvin klein, Inc. is een van de meest vooraanstaande fashion design en marketingstudio’s van de wereld. Het merk heeft vooral naam gemaakt bij de jeugd door de wereldberoemde reclame campagnes met Justin Bieber. Het werd echt een bekend merk door de seksueel getinte, revolutionaire reclamecampagnes met modellen in onmogelijke houdingen. Veel van deze modellen hebben een mooie carrière hieraan overgehouden. In de hoogtijdagen werden er 400.000 spijkerbroeken per week verkocht. In 1968 is het merk opgericht door de Amerikaan Calvin Klein. In eerste instantie werd zijn damesmode collectie groot in de jaren 70. Pas in de jaren 80 kwam het ondergoed van Calvin Klein op de markt.

Ondergoed van Calvin Klein

Calvin Klein heeft een stempel gedrukt op de tot dan toe onderbelichte ondergoed branche. Het ondergoed is tijdloos en heeft het een comfortabele pasvorm en sportieve uitstraling. De collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft daardoor een hoog draagcomfort. De los verkrijgbare slips, shorts, tops en shirts zijn goed te combineren als set. Neem snel een kijkje op onze blog!

In welke maten is dit merk verkrijgbaar?


Calvin Klein underwear is verkrijgbaar vanaf maat 104 tot en met 176. Mocht je vragen hebben over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid van het merk, kan je altijd even contact opnemen met de dames van onze klantenservice. Dit kan via de mail: info@amazingkids.nl of telefonisch: 085-4016372.


Waar kan ik Calvin Klein kopen?


Calvin Klein kun je online kopen. Je bestelt gemakkelijk, veilig maar natuurlijk ook snel in de webshop van Amazingkids.nl. Is de maat toch niet helemaal goed? Ook ruilen is geen enkel probleem. Je kunt onze kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en in één van onze fysieke winkels laten afleveren. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht.
De adressen van onze Amazingkids winkels kun je vinden op onze contactpagina.

 

© 2024 AmazingKids Privacybeleid