Terug

B.E.S.S.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

B.E.S.S. Babykleding
“Burp, Eat, Shit, Sleep”… dit ritueeltje komt je vast bekend voor.  B.E.S.S. babykleding speelt hier handig op in. De collecties zijn ontworpen op deze vier prioriteiten van iedere baby. Jouw baby eet, poept en slaapt de eerste 6 maanden van zijn jonge leventje veel en zal je in verlegenheid brengen door de schaamteloze boertjes die hij of zij maakt. Om dit alles enigszins te verzachten, kleed je jouw kleintje aan in B.E.S.S.!

De collectie van B.E.S.S.

De artikelen zijn gemaakt van de zachtste materialen, zodat je kleintje zich lekker kan bewegen. De collectie bestaat onder andere uit stoere en schattige boxpakjes, comfortabele broekjes, bijpassende longsleeves, tops en warme vestjes. De kleurtinten roze, grijs, blauw en wit keren in alle collecties terug. Alle kledingstukken zijn dan ook goed met elkaar te combineren tot een leuke outfit voor zowel jongens als meisjes.


Waar kan je ons vinden?
Indien je vragen hebt over pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de items, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 085 – 4016372 of via info@amazingkids.nl.
Je kunt onze babykleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van onze Amazingkids stores kun je vinden op onze contactpagina.

Ben je op zoek naar zachte, schattige babykleding? Check dan de artikelen van B.E.S.S.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid