Terug

Name it

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Name It kinderkleding meisjes

Name It Kinderkleding

Name It staat bekend om haar verschillende en verrassende stijlen in kinderkleding. Als je denkt: ik weet wat ik kan verwachten van dit merk dan sta je uiteindelijk bij een volgende collectie toch weer versteld. Name It heeft, naast dat het je altijd verrast, een zeer betaalbare collectie. Ondanks dat de prijs niet te hoog is levert Name It steevast een zeer goede kwaliteit. De kinderen kunnen op knieën vallen, in bomen klimmen en in sloten springen, er valt nooit iets op de kwaliteit van de Name It kinderkleding af te dingen.

Name it is razendsnel met nieuwe collecties, iedere twee maanden wisselt de collectie. Wel handig, want op deze manier spelen zij altijd in op het nieuwe seizoen en is er altijd iets nieuws te verkrijgen. Het zijn geen halfzachte collecties, alles is aanwezig van skinny jeans tot rokjes, leggings, tops, shirts en truien maar ook winterjassen, pyjama’s en ondergoed en kindervesten. Dus eigenlijk ieder kledingstuk is vindbaar binnen de collectie van Name It.

Name It Outlet 

Na het seizoen is er regelmatig aanbod van kinderkleding van Name It afgeprijsd. Als je erop tijd bij bent ben je spekkoper en kan je de leukste kinderkleding voordelig aanschaffen. De korting kan zelfs oplopen tot wel 70%. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of hou Amazingkids.nl in de gaten!

Meerdere leveringen per seizoen

De collecties van Name It worden regelmatig over het seizoen uitgeleverd zodat je vaak en veel nieuwe kleding kunt verwachten op amazingkids.nl. Name It staat bekend om de snelle en regelmatige levering van nieuwe collecties, meer nog dat ieder ander merk.

Zijn alle maten beschikbaar?

De kinderkleding van dit merk is in verschillende maten beschikbaar, van Baby en Mini tot Kinderen. Er is een groot aanbod aan kleding maten: vanaf maat 50 t/m 164. Er zijn een paar handigheidjes om te weten voordat je gaat bestellen: de topjes vallen vrij groot qua maat en de broeken vallen normaal in de taille, maar zijn wel net iets langer dan normaal. Wanneer je niet zeker weet welke maat je moet bestellen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Waar is Name It te koop?

Name It kinderkleding bestel je natuurlijk bij Amazingkids.nl De kleding van dit merk voor zowel baby’s, jongens als meisjes bestel je snel, simpel en makkelijk inclusief garantie en snelle levering. Ruilen ook geen enkel probleem. Amzingkids staat voor service en klantvriendelijkheid.

Je kunt onze kinderkleding voor jongens en meisjes ook online bestellen en laten afleveren in een Amazingkids store naar keuze. Super handig! Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht. De adressen van onze Amazingkids stores kun je vinden op onze contactpagina.

Indien je vragen hebt over de kwaliteit, pasvorm of beschikbaarheid dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@amazingkids.nl



 
© 2024 AmazingKids Privacybeleid