Terug

Koeka

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koeka Babykleding

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk. Het werd in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. De producten moesten niet alleen functioneel zijn voor de baby en de ouders, ze moesten ook goed matchen met het interieur. Het begon met het speendoekje, maar ondertussen is de Koeka-collectie uitgebreid tot 125 unieke producten in vele kleuren voor baby, kids en home. Voor de basiscollectie maakt Koeka nog steeds veelvuldig gebruik van badstof. Ook wafel, linnen en canvas zijn populaire stoffen. Voor de voering wordt veel gebruik gemaakt van flanel en teddy. Inmiddels wordt de Koeka-collectie wereldwijd verkocht. Koeka vindt het belangrijk dat de artikelen die zij maken, veilig zijn voor de gezondheid van de kinderen. Alle artikelen worden uitsluitend in milieubewuste ondernemingen geproduceerd.

In welke maten is het merk verkrijgbaar?
Koeka is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 80, One Size, S,M of L. Mocht je twijfelen over de maat, stuur dan gerust een mailtje naar info@amazingkids.nl, dan meten wij het betreffende artikel voor je op.

Kortingen en acties
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze leuke acties en kortingen op bijvoorbeeld items van Koeka. En wil je helemaal geen korting missen? Schrijf je dan in voor onze Amazingkids.nl nieuwsbrief en mis geen korting meer!

Waar kan ik het merk kopen?
De mooie collectie van Koeka is verkrijgbaar op onze website Amazingkids.nl. Ook ruilen en retourneren is bij ons geen enkel probleem; handig als de maat toch niet goed blijkt te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te laten leveren in één van onze Amazingkids winkels. Deze service is geheel gratis en je bent tot niets verplicht!

De adressen van de winkels zijn te vinden op de website. Indien je vragen hebt over de artikelen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 085-4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2023 AmazingKids Privacybeleid