Terug

Cost:bart

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cost:bart kinderkleding
Cost:bart is een kinderkledingmerk voor jongens en meiden van 8 t/m 18 jaar oud. Het merk geeft tieners een eigen identiteit en gaat over het combineren van streetwear en high fashion. Het kinderkledingmerk geeft om het milieu en mensen. Het merendeel van de kleding wordt geproduceerd in Europa, waar mensen een fatsoenlijk leefloon ontvangen. Alle prints zijn op waterbasis, wat minder chemicaliën en geen kinderarbeid betekent. De items zijn cool en funky en geven je een zelfverzekerde en stoere look. De kleding past volledig bij de trends van nu, dus je loopt er gegarandeerd hip bij!

Welke maten zijn beschikbaar?
De kindercollectie is geschikt voor kinderen van 8 tot 18 jaar en loopt van maat 140 tot en met 176. Twijfel je over de maat? Mail ons gerust, we meten een artikel graag voor je op!

Outlet en Sale
De kleding van Cost:bart kopen we vaak meer dan genoeg in. Dit is voor onze klanten een voordeel, want overgebleven items zijn beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen in onze outlet. Wil je op de hoogte blijven van acties en sale? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Amazingkids en houd ons in de gaten via onze Facebook- en Instagrampagina.

Waar is het merk te koop?
De kinderkleding is verkrijgbaar op onze website Amazingkids.nl. Je kunt hier ook gemakkelijk retourneren of omruilen; handig als de maat toch niet goed blijkt te zijn. Het retourformulier kun je vinden bij versturen en retourneren. Verzending vindt plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling van de artikelen plus de verzendkosten. Indien u vragen heeft over pasvorm, kwaliteit of beschikbaarheid van de artikelen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 085 – 4016372 of via info@amazingkids.nl.

© 2024 AmazingKids Privacybeleid