Terug

SA1198 Speciale aanbieding LEGO Technic 42103 Dragster

Toon meer
Minder tonen

Ga voor supersnelle races met de stoere LEGO Technic 42103 Dragster. Zet je auto aan de startlijn. Ben je er klaar voor? Trek de auto naar achteren, laat hem los en… racen maar! Dragsterraces vormen de ultieme snelheidsuitdaging. Stel dus je bouwvaardigheden op de proef en zet supersnel deze fantastische LEGO® Technic Dragster in elkaar. Gebruik daarna de pull-backfunctie om je auto vooruit te laten scheuren! Vergrendel de wheeliehendel daarna en laat de dragster wat bloedstollende wheelies doen. Wil je nóg meer actie? Bouw de dragster dan om tot een geweldige pull-back hot rod. Zo beleef je eindeloos snelheidsplezier!
 

  • Je kan elke dag racen met deze 2-in-1 dragster die je kan ombouwen tot een stoere hot-rod. Laat de pull-backauto rondscheuren en ontdek zelf hoe snel hij gaat!
  • Leer hoe een dragster werkt, vergendel de wheeliehendel om bloedstollende wheelies uit te voeren of probeer een nieuw snelheidsrecord te bereiken op de grond. Kijk naar het verkeerslicht voor het startsein en beleef eindeloos speelplezier.
  • Trek de auto naar achteren en laat hem los: zo simpel is het! Beleef als jonge coureur de spanning en sensatie van zinderende races. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bouw de dragster dan snel om tot een LEGO® hot rod met pull-backfunctie.
  • Deze raceauto is een prachtig cadeau voor elke gelegenheid voor elke LEGO® fan, kinderen die dol zijn op racespeelgoed en iedereen die dol is op een bouwuitdaging.
  • Deze supersnelle auto heeft geen batterijen nodig! Je trekt hem gewoon naar achteren, en dankzij zijn pull-backmotor schiet hij vanzelf naar voren zodra je hem loslaat!
  • Gebruik de eenvoudig te volgen bouwinstructies om de auto snel in elkaar te bouwen. Je kan de digitale Instructions PLUS bovendien vinden in de gratis LEGO® Life app voor smartphones en tablets.
  • LEGO® Technic sets hebben realistische beweging en werking, waardoor jonge LEGO® bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.
  • De onderdelen van LEGO® Technic sets zijn van kunststof en zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen. Daardoor passen de stenen altijd goed op elkaar.
  • De onderdelen van LEGO® Technic worden uitgebreid getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke bouwset aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet.
  • De LEGO® Dragster is ca. 32 cm lang, 12 cm hoog en 10 cm breed.

De LEGO Technic 42103 Dragster is geschikt voor coureurs vanaf zeven jaar.
 
Merk Speciale aanbieding
Speciale prijs € 15,99 Normale prijs € 19,99
Op voorraad
-20%
Deel dit product